Да си везни е много отговорно

Libra-Zodiac-Signs-Graphics-18

Трудничко си е да си зодия везни. А и си е доста отговорна задача. Според една книга, няма да казвам коя, планета Земя си е зодия везни. Много съм далеч от вярата в зодии. Никой и нищо не може да ме накара дори да се осъмня, че може да има нещо истинско. Но, ако ме видите в момента, няма да повярвате на току-що написаните ми думи. Стои и държа книга, на която пише с невъобразимо големи букви „ВЕЗНИ“. В нейните страници е събран хороскопът на зодията за цялата година ден по ден. Имам я от дева дни и досега няма съвпадение… Вече я имам от месец, още няма съвпадение. Година мина… (днес актуализирам поста).
Защо хората си мислят, че могат да те сложат под общ знаменател с Минка примерно, която също е зодия дева като теб? Девите ли заедно, какво правите? Когато преди известен брой години се срещнах за първи път с тогавашните ми съквартиранти, след като ме питаха за името ми (според мен от чиста куртоазия), рязко последващият въпрос бе: „Коя зодия си?“. След отговора ми май се оказа, че долу-горе ще се разбираме. Познаха бе! Макар да се разбирахме по-добре, отколкото зодията ми показваше.

IrisLibra300

Advertisements

3 Коментари (+add yours?)

 1. Candy
  Авг 09, 2013 @ 20:31:56

  Не деля хората според зодиите и понякога си приличат дори и от различни зодии, друг път пък се различават пък са от еднакви зодии. Странна работа е това. Но предполагам, че има някакво значение, щом има и зодии:). Хубав месец август, Яни!

  Отговор

  • weasell
   Авг 10, 2013 @ 09:00:37

   Е, то и суеверия има, има истории за Николета Лозанова и продажна журналистика – а тези неща не означават нищо. Майтапя се.
   Ако си права, аз няма за какво да мрънкам, защото за везни само хубави и хубави работи пише. Разбира се, аз се идентифицирам с тези хубави работи. Значи аз съм общителна, забавна, разумна, талантлива, правена за лидер и общо взето много красива. Така че спирам за недоволствам срещу зодиите 🙂

   Отговор

 2. камелия
  Септ 25, 2015 @ 01:59:30

  Така е 🙂

  Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: