Баджанашки истории или „За луканката ли питате“


Да си нямаш работа е много изморително. Направо пръстите ти изтръпват от ровичкане в Интернетчо. И попадаш на много интересни неща, които искаш да удостоиш със своето мнение, обаче блогспот не ти позволява. Иска ми да докажа, че не съм робот, а аз не съм много сигурна в това твърдение. А и днес в Техническия в София имаше изложено много симпатично роботче, на които ми се прииска да приличам. Лирическо и не само отклонение. Та блогспот хич не ме смята за човек и ме цензурира, затова да ви кажа – хора, вижте си настроийките. Не може такава дискриминация посред бял ден!

Находката – тук:

„Преди почти две години предрекох, че марката Баджанашко (ETO LINK) ще разшири обхвата на продуктовата си гама. Няма да се преструвам на изненадан, че производителя на млечните продукти с марка Баджанашко вече го няма. Добрата новина е, че жезълът на бранд недоразуменията е поет от фирма „Стефанов – Иван Стефанов- 04″. PTL, Баджаници is back with a vengeance!
Според bg.wiktionary.org, баджанак означава:
съпруг на сестрата на съпругата; баджанаци са мъже на две сестри
(разг., шегов.) мъж, който е имал връзка/ правил секс със същата жена
Съдейки по похотливите погледи и ансамбъл от индивиди (една жена, двама мъже), мога да заявя уверено, че в конкретния случай става въпрос за втората дефиниция. И не става въпрос за минали неща (тоест не паст дейтинг и сексуална история), ами тия тримцата си се групират редовно.
Формата на продукта също загатва за подобнно естество на интимните отношения на изобразените индивиди – one end in the pinky, one end in the brow at the same time.“

И се размислих. Много повърхностно гледаме на нещата. Идеята тука е мнооооого дълбока. Тези баджанаци символизират желанието на човек да споделя с ближния си. Момата в центъра е метафора за въпростният суджук. Всичко обаче си е 206 гр., така че само с наши хора може да се дели. И като гледам баркода, който е метонимия на отвъдгранични отношения, целият екитет на продукта олицетворява… майната му, никой ли не следи какво хората пускат на пазара?!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: