Помощ, забремених жена си!


Днес, след 150 години от последното ми писане, ще драсна няколко реда за една книжка, след досега с която имах мускулна треска на диафрагмата, дето се вика. „Помощ, забремених жена си!“ на холандския автор Реймънд ван дер Клюндерт, по-известен като Рей Клуун (и слава Богу, че така е по-известен, защото това Последният-да-затвори-вратата аз не мога да го изговоря, а и кой ли може, освен майка му).

Срещата ни с тази розова книжка стана съвсем случайно, както се случват всички хубави неща. А тя наистина започна с обещание за добре прекарано време:

„Забременили сте жена и при малко повече късмет това е била вашата собствена съпруга. Позволете ми да бъде един от първите, които ще ви честитят. Страхотна работа, братле! Неопровержимото доказателство за мъжествеността ви вече е налице. Ще си имате наследник!“.

Така започва Пътеводителят… към бащинството „Помощ, забремених жена си!“, книга за мъже, които вече са забременили жените си, и за тези, за които още нищо не е изгубено.

Да имаш дете е едно от най-естествените и прекрасни изживявания. Но дали е лесен е пътят до родителството?

„В обкръжението си жена ви ще стане изключително популярна, ще се превърне в the flavour of the day (атракцията на деня). Появи ли се някъде, очите на другите жени ще засияват. Сякаш по улицата приближава сладоледаджията. При вас ще бъде другояче. Останалите мъже пет пари не дават за бременността ви. Като тема за разговор бременността ще трябва да понесе конкуренцията на по-значими събития като жребия на Шампионската лига, новото BMW-тройка и новата секретарка в счетоводството.“

Както в „Пътеводител на галактическия стопаджия” героите дирят легендарната планета и Вечния отговор, а отново намират прекрасната Земя, така и татито от„Помощ, забремених жена си!” преминава през перипетиите на бременността, за да достигне до знанието как се оценява в свят, в който властва МАЙКАТА природа, и… защо сам не прочетеш? Много ще ми е приятно да видя и другите какво мислят за книгата. Споко, тя не хапе, а и от нея не може да се забременее. Поне аз не успях. Май.

Една книга на ИК „Жанет 45“.

Advertisements

има 1 коментар (+add yours?)

  1. Trackback: Методът Хонда « Блогът на Янина

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: